Cm 01 02 Crack 3.9.68 Indir [WORK]
CM 01/02 Hakkında Herşey (İndir, Taktik, Patch, Oyuncular) makalemizde benim gibi eski menajerlik oyunlarını sevenlerin vazgeçemediği Championship Manager 01/02 oyununa detaylı şekilde değineceğiz. Oyunu indirme için bağlantı, en çok kullanılan iodineCF taktiği (şu aralar bulunmuyor), oyun tarafından yayınlanan tutarlı patchler ve genç oyunculardan detaylı şekilde bahsedeceğiz.
Cm 01 02 Crack 3.9.68 Indir
Oyunu indirmek, gerekli patchleri kurmak için yukarıda verdiğim forum sitesini de kullanabilirsiniz fakat biraz karışık orası. Benim elimde olan .iso dosyasını doğrudan ben paylaşıyorum. İçinde crack ve patch dosyaları da mevcut.
kardeş eline sağlık. sana güzel bir haberim var telefon ve tablette bu oyunu oynayabilirsin. ExaGear adında bir program var bunu indir. telefonunda exagear ın yüklü olduğu klasör içerisine bilgisayarında yüklü olan oyunun klasörünü kopyala. sonra oyuna gir free seç cuprum seç artık efsane oyun telefon yada tabletinde. bu arada bu program 3 gün kullanım hakkı veriyor. exagear için obb dosyası indirip android obb eltechs yazan klasör içerisine indirdiğin obb dosyasını yapıştır. programı hangi tarihte telefonuna kurup çalıştırdıysan , bir sonraki günün tarihi ile giriş yapmalısın. telefonun tarih saat kısmından. örneğin programı 17 nisan 2020 de yükledin, 20 nisan son diyecek. 20 nisandan sonra programa girerken tarihi 18 nisan 2020 seçip internetini kapatmalısın. eğer yine hata veriyorsa tarihi 18 nisan yapıp programın ön bellek ve verilerini temizle tekrar gir sorun kalkacaktır.